On head või halvad ajad, toit ikka köidab inimesi, seega muret, et raskel ajal grille ei soetata, praegu pole. Küsimus on rohkem selles, kuivõrd palju stressi ümbritsev sügisesse tekitab, rääkis saates väliahju EGG maaletooja Big Green Egg Eesti omanik Tauno Maasik.
- Big Green Egg paistab silma oma multifunktsionaalsusega – lisaks grillimisele saab seda kasutada küpsetamiseks, aurutamiseks, suitsutamiseks ja röstimiseks. Foto: Erakogu
Keraamiliste grillide konkurents on tihe, mis ainult kinnitab, et tegemist on hea asjaga, täheldas Maasik. Saates keskendumegi keraamiliste grillide, eelkõige väliahju Big Green Egg tugevustele ning hea toidu valmistamisele.
Tippkokk Allar Oeselg jagab, millised on tema jaoks olnud kõige üllatavamad road, mis Big Green Eggil tema enda sõnu kasutades "ebareaalselt head" jäävad. Saatekülalised räägivad ka EGGi piiblist ehk retseptiraamatust, mille on kokku pannud Michelini tähega pärjatud restorani peakokk, ning kordavad üle mõned grillimise põhitõed.
Muu hulgas tuleb saates välja, et Big Green Egg on esimene kamado-grill ning selle vastupidavuse aitas välja töötada ei keegi muu kui NASA kosmoseagentuur ise.
Saadet juhib Mai Kroonmäe.
Kuula saadet siit:
Tippkokk EGGi grillist: ütle, mida soovid seal peal teha, ja see on võimalik
Seotud lood
Lindströmi müügitöö eripära seisneb iga tiimiliikme tugevuste ärakasutamises ja arendamises. Just müügiinimeste koolitamine ja vastutuse andmine nende eelistuste põhjal aitab püsivalt leida ja hoida motiveeritud töötajaid, selgub saatest “Minu karjäär”.