Wise'is finantskuritegude uurijana töötav ja MasterChef Eesti esimese hooaja võitnud Jana Guzanova tõdes saates „Delovõje ljudi“, et ka tema on aastaid tagasi kritiseerinud toitu, kuid nüüd pigem hindab köögis kokkade tehtud apsakaid.
- Wise'is finantskuritegude uurijana töötav ja MasterChef Eesti esimese hooaja võitnud Jana Guzanova. Foto: Erakogu
"Nüüd ma saan aru, kui suur vaev läheb selle jaoks, et taldrik jõuaks kliendini. „Kui midagi on taldrikul valesti, siis see näitab tegelikult seda, et kokk on ka inimene,“ märkis ta. „Ma pigem hindan väikseid apsakaid köögis ja kindlasti ei kritiseeri enam kunagi. Kui ei maitsenud, siis ikkagi söön ära ja ütlen aitäh, oli väga hea.“
Seotud lood
Arvutipargi renditeenus on mugav, säästlik ja (tuleviku)kindel. Green IT tegevjuht Asko Pukk usub, et ettevõtete äriline fookus peab alati olema enda põhitegevusel, sektoril, mida teatakse peensusteni, et olla konkurentidest paremad – just selleks vajaliku aja ja raha renditeenus vabastab.