Ettevõtja Sten Sarap rabab mitmel rindel, lisaks restoraniärile ka näiteks trükitööstuses. Foto: Erakogu
Sarap rääkis Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis, et kui eelmisel aastal esimese Michelini tärni saamise järel kasvas klientide huvi kiiresti, siis sarnane trend jätkus tänavu teise tärni saamisel.
Äripäeva ajakirjanik Gregor Alaküla käis neljapäeval kraadimas meeleolu Michelini tärnide jagamisel. Kuulete intervjuusid esmakordselt Michelini tunnustuse pälvinud restoranide Soo ja Barbarea peakokkadega ning esmakordselt Baltikumis kaks Michelini tärni pälvinud 180 kraadi peakoka Mathias Dietheriga.
Restoran 180° by Matthias Diether pälvib esimese Eesti restoranina kaks Michelini tärni, Tõnis Siiguri juhitav NOA Chef’s Hall sai hinnanguks teist korda ühe tärni.
Freedom Holding Corp. avaldas oma 2025. aasta teise kvartali tulemused, mis näitavad ettevõtte käibes ja puhaskasumis märkimisväärset kasvu. Tulenevalt laienemisest, tõusid ka ettevõtte kulud.