Ettevõtja Sten Sarap rabab mitmel rindel, lisaks restoraniärile ka näiteks trükitööstuses.
Foto: Erakogu
Sarap rääkis Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis, et kui eelmisel aastal esimese Michelini tärni saamise järel kasvas klientide huvi kiiresti, siis sarnane trend jätkus tänavu teise tärni saamisel.
Äripäeva ajakirjanik Gregor Alaküla käis neljapäeval kraadimas meeleolu Michelini tärnide jagamisel. Kuulete intervjuusid esmakordselt Michelini tunnustuse pälvinud restoranide Soo ja Barbarea peakokkadega ning esmakordselt Baltikumis kaks Michelini tärni pälvinud 180 kraadi peakoka Mathias Dietheriga.
Restoran 180° by Matthias Diether pälvib esimese Eesti restoranina kaks Michelini tärni, Tõnis Siiguri juhitav NOA Chef’s Hall sai hinnanguks teist korda ühe tärni.
Kinnisvaraarendusi rahastav investeerimisettevõte Vanagas Asset Management UAB alustas 3 miljoni euro suuruse võlakirjaemissiooni avalikku pakkumist. Võlakirjaemissiooni programmi kogumaht on kuni 8 miljonit eurot. Võlakirjad lunastatakse 29. oktoobril 2027 ning investoritele pakutakse 10% aastast tootlust.