Konkurentsirikka toiduainetööstuse eelmise aasta tulemustega sektori pingerivis esikümnesse jõudnud Atria Eesti ja Premia juhid rääkisid Äripäeva raadios, kuidas nad konkurentidest rohkem silma paistavad.
Saates “Äripäeva TOP” võetakse ette toiduainetööstuse käekäik. Foto: Erik Prozes
Premia Tallinna Külmhoone juht Aivar Aus, kellel on jäätisevaldkonnas kogemust juba 30 aastat, rääkis kentsakast harjumusest, mis annab neile konkurentide ees eelise: "Väljapanija ja agent teevad poodides jäätiseletist pildi ja mina või müügiesindaja vaatame õhtuti üle. Nimesid nimetamata, aga nii teame alati, milline pood on korras ja millises on probleemid."
Tänavuse toiduainetööstuse TOPi põhitegija on kakao, mis ühelt poolt on viimasel ajal enim kallinenud tooraine, aga teiselt poolt ka tänavuse TOPi võitja põhikaup, mida müüakse selles firmas enim Venemaale.
Töötukassa virtuaalne töö- ja karjäärimess toimub 8.–10. aprillini ning viib omavahel kokku tööotsijad ja tööandjad. Milline olukord on tööturul täna ja mida saabuv mess mõlemale osapoolele pakkuda saab, sellest räägib sisuturundussaates lähemalt Töötukassa nõukogu juht ja Baltic Restaurants Estonia tegevjuht Aaro Lode ning Töötukassa teenusejuht Livia Laas.