• OMX Baltic0,47%295,38
  • OMX Riga−0,06%888,03
  • OMX Tallinn−0,08%1 876,81
  • OMX Vilnius0,56%1 143,32
  • S&P 5000,55%5 770,2
  • DOW 300,52%42 801,72
  • Nasdaq 0,7%18 196,22
  • FTSE 100−0,31%8 653,38
  • Nikkei 2250,38%37 028,27
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,92
  • GBP/EUR0,00%1,19
  • EUR/RUB0,00%95,61
  • OMX Baltic0,47%295,38
  • OMX Riga−0,06%888,03
  • OMX Tallinn−0,08%1 876,81
  • OMX Vilnius0,56%1 143,32
  • S&P 5000,55%5 770,2
  • DOW 300,52%42 801,72
  • Nasdaq 0,7%18 196,22
  • FTSE 100−0,31%8 653,38
  • Nikkei 2250,38%37 028,27
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,92
  • GBP/EUR0,00%1,19
  • EUR/RUB0,00%95,61
  • 06.02.25, 14:54

Tippkokk Ants Uustalu: ma pole neli aastat hinda tõstnud ega tõsta ka nüüd

63 kilomeetri kaugusel Tallinnast peab tippkokk Ants Uustalu laante ja salude vahel Ööbiku restorani. Maal eduka restorani pidamiseks tuleb Uustalu sõnutsi hoida kuludelt kõvasti kokku ja teha samal ajal väga head toitu, mis paneks külastajaid sõitu ette võtma.
Ööbiku restorani peremees Ants Uustalu pererahva lemmiku ja kaasmetsahuvilise Akiraga.
  • Ööbiku restorani peremees Ants Uustalu pererahva lemmiku ja kaasmetsahuvilise Akiraga. Foto: Andras Kralla
12 aastat on Uustalu Raplamaal talu-restorani pidanud. Kunagisest paksult võssa kasvanud paigast on tänaseks saanud ka Uustalu enda kodu, kus ta restorani pidamise kõrval korraldab veel matku, peetakse konverentse, pulmi ja muud.

Seotud lood

  • PRO
Videod
  • 26.11.23, 09:09
Noore peakoka valus tee tipust põhja: olin komplekside käes vaevlev närvihaige
Noorelt peakokaks saanud Orm Oja rääkis Gaselli Kongressil ausalt valusast tippu jõudmisest, mis lõppes tiitleid teeninud meeskonna lagunemise ja lõpuks ka tema enda läbipõlemisega.
Arvamused
  • 19.01.24, 06:05
Myraka ettevõtlusblogi: minu uue äri esimene tööots sel kuramuse talvel
Äripäeva kolumnist-ettevõtjal Myrakal on esimene catering tehtud. Nüüd keskendub ta taas talve vihkamisele.
Saated
  • 21.12.22, 12:02
Reval Cafe omanikest vennad lõid Orm Ojaga ühise ettevõtte: vaatame, kui kaua see abielu kestab
Rene ja Anri Treifeldt on vennad ja peagi 23aastaseks saava Reval Cafe kohvikuketi asutajad ja omanikud. Kummalegi vennale kuulub 50% Reval Cafed haldavast ettevõttest Esperan OÜ. Tänavu septembris otsustasid vennad aga lüüa käed tippkokk Orm Ojaga, kellega loodi ühiselt ettevõte Bella Ciao OÜ, mis opereerib vanalinnas endises La Bottega ruumides asuvat itaalia restorani La Cucina Di Orm Oja.
Uudised
  • 19.01.25, 06:00
“See pole esimene kord ellu jääda.” Restoranipidajad küpsetavad miinusest plussi
“Ka sel aastal surume hambad risti ja plaanime edasi minna. Tuleb endal kusagil rohkem töötada, rohkem vahetusi teha, kasutada võimalikult vähe tööjõudu,“ kirjeldab eesootavat aastat restoranide Moon ja Kolm Sibulat omanik Roman Zaštšerinski ning valmistub võitluseks ellujäämise nimel.
  • ST
Sisuturundus
  • 27.02.25, 10:00
Äritegevuse laiendamine Baltikumi: väljakutsed ja nende ületamine
Kui ettevõtted soovivad laieneda välisturgudele, on Balti riigid sageli nende esimene valik. Naaberriikides tegutsemine pakub palju võimalusi, kuid toob kaasa ka mitmesuguseid probleeme. Kuigi Balti riikidel on sarnane kultuuriline ja ajalooline taust, takistavad Leedu, Läti ja Eesti vahelised õiguslikud ja maksualased erinevused sageli ettevõtete kasvu. Need väljakutsed ei ole siiski ületamatud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele