Peamiselt meelelahutusmaailmast tuntud Kethi Uibomägi mõistis aastate eest, et munad ei tohi olla ühes korvis ei ettevõtluses ega finantsvallas. Täna tegutseb ta mitmel rindel ärimaailmas ja kindlustab tagalat investeerimisportfelli näol.
Kohtume Kethi Uibomäega suve viimastel päevadel Peetri restoranis Rucola. Restorani esimene korrus on täis sigimist-sagimist, inimesed lõunatavad ja teenindajatel on käed-jalad tegemist täis. Seda suurem on kontrast teise korrusega, kus valitseb peaaegu haudvaikus.
Äripäeva raadio sisuturundussaade on pühendatud väikeettevõtete konverents-messile Südi 2025, kus jagavad kogemuslugusid väikeettevõtjad. Suurfirmade esindajad annavad nõu finantseerimise, energia-, IT-, tervise- ja personaliküsimustes.