Et tegemist on vaid õhtuti lahti oleva restoraniga, pakub peakokk Tõnis Siigur välja õhtusöögikomplekti, mida serveeritakse Nevskijs, kuid mida on sobilik ka kodus järele proovida.
Salatit Aurora kasutatakse Vene roogades pigem täidisena, kuid põnev on katsetada, kuidas see toimib eraldi eelroana. Venepäraseks teeb selle suitsukala ? antud juhul suitsutursk, mida restorani tuuakse Venemaalt. Tursale on lisatud Vene köögis tuntud-teatud komponente: sibulat, hapukoort ja soolakurki. Serveerimisel lisab ehtsust karulauk.
Böfstrooganovi ajalugu ulatub Venemaal sajandite taha. Nevskij puhul teeb beef a la beuf?i eriliseks serveering, nimelt valmistatakse ja serveeritakse veisefilee eraldi spetsiaalses potis. Lisandid, kaste ja filee tuleb külastajal endal taldrikul kokku panna.
Mesi on Siiguri sõnul eestlastele tuttav Vene tooraine, mida peaks hästi mäletama kas või vanadest Vene multifilmidest.
Magustoiduks pakutav meekook on tehtud Siiguri ja teiste restorani kokkade poolt kokku pandud retsepti järgi, mille valmimisel on oluline, et kook püsiks tugevalt koos ning säilitaks seejuures ka parimad maitseomadused. Veelgi hõrgumaks muudab meekoogi serveering pressitud jõhvikamahla ning meekärje tükikestega.
Seotud lood
Turvalisse ja jätkusuutlikku ühiskonda panustav Forus on igapäevaselt abiks paljudele kaubanduskeskustele. Teiste hulgas Viru Keskusele, mis on Eesti külastatuim ostu- ja meelelahutuskeskus. Forus hoolitseb juba enam kui kümme aastat kõikide tehnosüsteemide eest, teeb elektritöid ning hooldust. Lisaks on aidanud LEED-sertifitseerimisel ja üüripindade ümberehitustöödel.