Saksamaal on müüki tulnud mitmed uued
eksootilise maitsega vorstid.
Lootuses elavdada oma suvist vorstimüüki, on Saksa vorstitootjad andnud välja terve rea uusi eksootilise maitsega vorstikesi. Lettidelt võib leida kiivi-, maraskiino-, kirsi-, sidruni- ja isegi aaloemaitselisi vorste, kirjutas Reuters.
Kuna vorstide näol on tegu Saksa rahvusroaga, tundub mõnele, et uute ebatavaliste maitsete turule toomine ei ole kõige õigem tegu. Teiste sõnul aga aitab see tõsta vorsti müüki.
Berliini lihunik Uwe Buenger on välja tulnud näiteks tšilli-meevorstidega, samas tema konkurent Denker müüb maraskiino-kirsi ja ananassi tükkidega kiivivorsti.
Vorstiarmastajatele on välja töötatud ka trühvli-, lamba-, peterselli- ja ingverivorstid.
Seotud lood
Kuidas töötab Tehnopoli tehisarukiirendi, millist tuge idufirmad sealt saavad ja millised ettevõtted on oodatud osalema, sellest räägitakse värskes Äripäeva raadio saates.