ASi A. Le Coq juhataja Tarmo Noop kahtleb
sügavalt uuringutes toiduainete toimimise kohta. Tema sõnul on limonaadi joovate
laste aktiivsuse põhjus suhkur.
"Toidulisandeid ja säilitusaineid on põhjalikult uuritud. Euroopa Liidus kehtivad neile väga karmid nõuded ja neid kasutatakse igal pool," selgitas ta.
Limonaad teeb Noobi sõnul lapsed kindlasti aktiivsemaks. "Limonaadis on 40 kcal 100 ml kohta ja kõik see energia teeb lapsed aktiivsemaks, sest see energia hulk peab ju kuhugi minema," selgitas ta.
"Ma ei näe, et Eesti oleks täis hüperaktiivseid lapsi. Mul on endal kaks last, kes joovad limonaadi, nemad ja ka nende klassikaaslased on täiesti normaalsed lapsed," pidas Noop Suurbritannia teadlaste uuringut naeruväärseks.
Seotud lood
Kommides ja limonaadides kasutatavad värv-
ja säilitusained võivad lapsed muuta hüperaktiivseks, selgub Suurbritannias
värskelt lõppenud uuringust, mille tulemused avalikustatakse täna
meditsiiniajakirjas Lancet.
Suurettevõtja ja Kalevi kommivabriku omanik
Oliver Kruuda ütles aripaev.ee-le, et uudis toidulisanditest maiustustes, mis
võivad lapsed muuta pööraseks, on sama naeruväärsed kui väide, et Coca-Cola
pärast hambad välja kukuvad.
Lindströmi müügitöö eripära seisneb iga tiimiliikme tugevuste ärakasutamises ja arendamises. Just müügiinimeste koolitamine ja vastutuse andmine nende eelistuste põhjal aitab püsivalt leida ja hoida motiveeritud töötajaid, selgub saatest “Minu karjäär”.