• OMX Baltic−0,05%272,79
  • OMX Riga−0,15%874,26
  • OMX Tallinn−0,46%1 752,26
  • OMX Vilnius−0,1%1 048,12
  • S&P 5000,38%5 995,54
  • DOW 300,59%43 988,99
  • Nasdaq 0,09%19 286,78
  • FTSE 100−0,84%8 072,39
  • Nikkei 2250,3%39 500,37
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,93
  • GBP/EUR0,00%1,2
  • EUR/RUB0,00%104,61
  • OMX Baltic−0,05%272,79
  • OMX Riga−0,15%874,26
  • OMX Tallinn−0,46%1 752,26
  • OMX Vilnius−0,1%1 048,12
  • S&P 5000,38%5 995,54
  • DOW 300,59%43 988,99
  • Nasdaq 0,09%19 286,78
  • FTSE 100−0,84%8 072,39
  • Nikkei 2250,3%39 500,37
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,93
  • GBP/EUR0,00%1,2
  • EUR/RUB0,00%104,61
  • 07.09.07, 16:16
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Reet Roos: õhtusöögile kulub 500 - 1000 krooni

Endise riigikogu Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) fraktsiooni liikme Reet Roosi sõnul kulutab ta õhtusöögile restoranis keskmiselt 500 - 1000 krooni, kuid enamasti sõltub lõplik hind veinist.
Aripaev.ee tänane päevaküsimus on järgmine: kui palju kulutad keskmiselt õhtusöögile restoranis?
"Hind sõltub sellest, kas õhtusöök on veiniga või mitte. Ka restoranist sõltub. Ma arvan, et see jääb kuskil 500 kuni 1000 krooni vahemikku. Samuti sõltub kogumaksumus ka seltskonna suurusest," vastas Roos.
"Üldiselt meeldib mulle einestada kodustes ja õdusates kohtades," lisas ta.

Seotud lood

Uudised
  • 07.09.07, 16:39
Teet Rüütmaa: õhtusöögi peale kulub 350 krooni
Kommest Auto juhatuse liige ning müügi-ja turundusdirektor Teet Rüpütmaa sööb tavaliselt õhtust kodus, kuid restorani minnes piirdub 350 krooniga.
Uudised
  • 07.09.07, 13:49
Imre Kose: kulutan õhtusöögile kuni tuhat krooni
Staarkokk ja restorani Vertigo omanik Imre Kose kulutab õhtusöögile restoranis kuni 1000 krooni.
  • ST
Sisuturundus
  • 07.11.24, 17:51
Raamatupidamisfirma omanik: maksupidu käib edasi ja tuure tõmmatakse pealegi
Maksude koosseis muutub veel ja maksumäärad lähevad kõrgemaks – selle peale võib mürki võtta, arvab raamatupidamisbüroo Vesiir asutaja ja juht Enno Lepvalts.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele