Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Imre Kose: kulutan õhtusöögile kuni tuhat krooni
Staarkokk ja restorani Vertigo omanik Imre
Kose kulutab õhtusöögile restoranis kuni 1000 krooni.
Aripaev.ee päevaküsimus on täna järgmine: kui palju kulutate keskmiselt õhtusöögile restoranis?
"Keskmiselt jääb see summa 800 - 1000 krooni sisse. Kuid mitte iga päev," vastas Kose küsimusele.
Endise riigikogu Isamaa ja Res Publica
Liidu (IRL) fraktsiooni liikme Reet Roosi sõnul kulutab ta õhtusöögile
restoranis keskmiselt 500 - 1000 krooni, kuid enamasti sõltub lõplik hind
veinist.
Tippkokk Imre Kose avab oktoobris Ülemiste
City-s Eesti suurima, 550 kohaga restoranikompleksi Mercado. Restorani
sisustusse investeerib Mercado omanik OÜ Bellavista ligi 25 miljonit
krooni, teatas ettevõte.
Kõik teadsid Helenet (42) kui sooja ja elava iseloomuga edukat naist. Tööl olles oli ta asjalik ning kodus tegeles laste ja majapidamisega. Õhtuti premeeris ta end tihti pokaali veiniga, et igapäevaseid muresid vaigistada ja stressi leevendada. Viimasel ajal vaevles ta aga unetuse käes ja ka lähedaste sõnul hakkas ta oma sära kaotama. Enese teadmata viis pidev veinitamine naise sügavamale alkoholi lõksu ja õhtusest lõõgastusrituaalist sai hoopis uneprobleemide põhjustaja. Helene jagab oma lugu, kuidas ta sõltuvusest vabanes ja enda elus uue lehekülje keeras.