Kommest Auto juhatuse liige ning müügi-ja
turundusdirektor Teet Rüpütmaa sööb tavaliselt õhtust kodus, kuid restorani
minnes piirdub 350 krooniga.
Aripaev.ee tänane päevaküsimus on järgmine: kui palju kulutad keskmiselt õhtusöögile?
"Tavaliselt söön õhtust kodus. Kuid kui lähen välja sööma, siis jääb see kuskil 350 krooni kanti," kommenteeris Rüütmaa.
Rüütmaa sõnul on Tallinnas palju häid kohti kus einestada. "Minule meeldib india ja hiina toit ning selles suhtes on valik täiesti olemas ja hind ka soodne," märkis Rüütmaa.
Seotud lood
Endise riigikogu Isamaa ja Res Publica
Liidu (IRL) fraktsiooni liikme Reet Roosi sõnul kulutab ta õhtusöögile
restoranis keskmiselt 500 - 1000 krooni, kuid enamasti sõltub lõplik hind
veinist.
Staarkokk ja restorani Vertigo omanik Imre
Kose kulutab õhtusöögile restoranis kuni 1000 krooni.
Lindströmi müügitöö eripära seisneb iga tiimiliikme tugevuste ärakasutamises ja arendamises. Just müügiinimeste koolitamine ja vastutuse andmine nende eelistuste põhjal aitab püsivalt leida ja hoida motiveeritud töötajaid, selgub saatest “Minu karjäär”.