Kommest Auto juhatuse liige ning müügi-ja
turundusdirektor Teet Rüpütmaa sööb tavaliselt õhtust kodus, kuid restorani
minnes piirdub 350 krooniga.
Aripaev.ee tänane päevaküsimus on järgmine: kui palju kulutad keskmiselt õhtusöögile?
"Tavaliselt söön õhtust kodus. Kuid kui lähen välja sööma, siis jääb see kuskil 350 krooni kanti," kommenteeris Rüütmaa.
Rüütmaa sõnul on Tallinnas palju häid kohti kus einestada. "Minule meeldib india ja hiina toit ning selles suhtes on valik täiesti olemas ja hind ka soodne," märkis Rüütmaa.
Seotud lood
Endise riigikogu Isamaa ja Res Publica
Liidu (IRL) fraktsiooni liikme Reet Roosi sõnul kulutab ta õhtusöögile
restoranis keskmiselt 500 - 1000 krooni, kuid enamasti sõltub lõplik hind
veinist.
Staarkokk ja restorani Vertigo omanik Imre
Kose kulutab õhtusöögile restoranis kuni 1000 krooni.
Kõik teadsid Helenet (42) kui sooja ja elava iseloomuga edukat naist. Tööl olles oli ta asjalik ning kodus tegeles laste ja majapidamisega. Õhtuti premeeris ta end tihti pokaali veiniga, et igapäevaseid muresid vaigistada ja stressi leevendada. Viimasel ajal vaevles ta aga unetuse käes ja ka lähedaste sõnul hakkas ta oma sära kaotama. Enese teadmata viis pidev veinitamine naise sügavamale alkoholi lõksu ja õhtusest lõõgastusrituaalist sai hoopis uneprobleemide põhjustaja. Helene jagab oma lugu, kuidas ta sõltuvusest vabanes ja enda elus uue lehekülje keeras.