Kuigi viimase aasta jooksul on toidu kaasamüük aidanud paljudel restoranidel ja kohvikutel ellu jääda, ei ole see alati kõige jätkusuutlikum ärimudel. „See on nagu hingamisaparaadi all elamine,“ ütles Kohvik Kohalik üks juht Raido Raudnagel.
- Kohvik Kohalik Tallinnas Uues Maailmas. Foto: Eliisa Matsalu
Kohvik Kohalik pole pidanud kordagi koroonakriisi pärast uksi mingiks perioodiks sulgema. „Vahepeal ei saanud me küll külalisi kohvikusse vastu võtta, saime teha vaid kaasamüüki. Kuid kaasamüügil on kaks poolt,“ rääkis Raudnagel.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Tarkvaraarendajale Merada on turvalisuse tagamine ühtviisi oluline nii uue tarkvara kirjutamisel kui ka küberrünnaku ohu minimeerimisel oma ettevõttele. Viimase jaoks tehakse koostöös Teliaga regulaarselt turvanõrkuste kontrolli.