Suure kokandusvõistluse MasterChef Eesti esimese hooaja võitja Jana Guzanova tõdeb, et vaatamata telesaate tiitlile ei tahaks ta ennast üldse kuidagi defineerida, nii kaua kui tema tegevus loob mingit väärtust.
- MasterChef Eesti võitja Jana Guzanova hindab apsakaid köögis, aga mitte oma põhitöökohal. Foto: Erakogu
„See teebki minust minu. Ma olen nii palju erinevaid asju, et ma ei tahaks ennast üldse defineerida läbi mingi asja või ametinimetuse. Nii kaua, kuni mu tegevus loob väärtust ja tekitab positiivseid emotsioone, on mul eesmärk täidetud. Selleks ei ole vaja ametinimetust, vaid ajada seda, mis südames on,“ rääkis Jana Guzanova Äripäeva raadio saates „Delovõje ljudi“.
Seotud lood
Wise'is finantskuritegude uurijana töötav ja MasterChef Eesti esimese hooaja võitnud Jana Guzanova tõdes saates „Delovõje ljudi“, et ka tema on aastaid tagasi kritiseerinud toitu, kuid nüüd pigem hindab köögis kokkade tehtud apsakaid.
Nõuanded, kuidas raskel ajal laenu saada
Pindi Kinnisvara maakler Anna Danilova sõnul on aasta algus kinnisvaraturul ärkamise aeg, turg liigub ning hinnad stabiliseeruvad.
Tippkokk Pavel Gurjanov avas pärast koroonapandeemiat ja keset elektrikriisi restorani. "Me peame elama. Me peame hästi sööma, elu läheb edasi," vastas ta küsimusele, miks avada restoran kriisi ajal.
Arvutipargi renditeenus on mugav, säästlik ja (tuleviku)kindel. Green IT tegevjuht Asko Pukk usub, et ettevõtete äriline fookus peab alati olema enda põhitegevusel, sektoril, mida teatakse peensusteni, et olla konkurentidest paremad – just selleks vajaliku aja ja raha renditeenus vabastab.