Tippkoka Orm Oja sõnul on teda enim huvitanud parim olemine, olgu selleks Itaalia restorani või hommikuse omleti tegemine, selgus saatest „Lavajutud“.
- Tippkokk ja Clean Kitcheni kaasasutaja Orm Oja tänavu veebruaris toimunud Gaselli Kongressil. Foto: Raul Mee
Ta on mõistnud, et soovib olla väga hea enda tegevusvaldkonnas. Tema sõnul ei pea inimene olema edukas ainult rahaliselt. „Mul on palju sõpru, kes on edukad oma töös. See, et nad ei sõida Porschega, ei tee neid vähem edukaks,“ lisas ta.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Julgus kihutas sektori lapsekingadest kiirelt kõrgustesse
VentureWave Capitali partner Kaidi Ruusalepp ennustab Eestile lähiaastateks kolme trendi, mis märgivad uue võbeluse faasi. Algab start-up-kevad. Ka Soraineni partner Toomas Prangli näeb idusektori turu elavnemist läbi kahe trendi.