Killu Maidla: restoranide hinnatõusu pidurdamine on võimatu missioon
25-30% tooraine hinnatõus peegeldub sügisel ka väljamüügi hindades, rääkis restoranide ja hotellide liidu tegevjuht Killu Maidla Äripäeva raadio hommikuprogrammis.
Toitlustusäri ei ole tema sõnul suure kasumlikkusega ning ettevõtjate jaoks ei ole hinnatõusude kinni maksmine jätkusuutlik. „Hinnatõusu pidurdamine on mission impossible,“ lisas ta.
Turvalisse ja jätkusuutlikku ühiskonda panustav Forus on igapäevaselt abiks paljudele kaubanduskeskustele. Teiste hulgas Viru Keskusele, mis on Eesti külastatuim ostu- ja meelelahutuskeskus. Forus hoolitseb juba enam kui kümme aastat kõikide tehnosüsteemide eest, teeb elektritöid ning hooldust. Lisaks on aidanud LEED-sertifitseerimisel ja üüripindade ümberehitustöödel.