25-30% tooraine hinnatõus peegeldub sügisel ka väljamüügi hindades, rääkis restoranide ja hotellide liidu tegevjuht Killu Maidla Äripäeva raadio hommikuprogrammis.
- Dirhami kalakohvik. Dirhami (EST). Foto: Andras Kralla, Äripäev/Scanpix Baltics Foto: Andras Kralla
Toitlustusäri ei ole tema sõnul suure kasumlikkusega ning ettevõtjate jaoks ei ole hinnatõusude kinni maksmine jätkusuutlik. „Hinnatõusu pidurdamine on mission impossible,“ lisas ta.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Kuigi Haapsalu Uksetehase nime järgi võiks arvata, et tegemist on uksetootjaga, siis tegelikult valmistatakse Haapsalu külje all Uuemõisas ka aknaid. Ettevõte on keerulised ajad edukalt üle elanud ja tänavu plaanib avada esindussalongi ka Tartus.