Toiduraiskamise reportaaži järeldused: korralik toit muutub hetkega jäätmeks
Suure toidukao analüüsi järel tõdevad ajakirjanikud, et mõni aasta tagasi oleks toidu raiskamise probleem olnud hoopis suurem. Siiski hämmastab neid, kuidas kallilt hinnatud toidukauba väärtus hetkega muutub.
Äripäeva ajakirjanik Polina Volkova ja fotoajakirjanik Liis Treimann tõstsid mitmete prügikastide kaasi, et jõuda selgusele, kuidas elatuvad inimesed, kes sõltuvad toidupoodide jäätmetest. Foto: Liis Treimann
"Suur küsimus loo vältel oli, kui suhteline on asja hind. Kusagilt luugist või prügikastist saades on need mandariinid ja tordid tasuta, aga paar tundi enne ostetakse neid raha eest," rääkis Äripäeva ajakirjanik Polina Volkoa.
Lindströmi müügitöö eripära seisneb iga tiimiliikme tugevuste ärakasutamises ja arendamises. Just müügiinimeste koolitamine ja vastutuse andmine nende eelistuste põhjal aitab püsivalt leida ja hoida motiveeritud töötajaid, selgub saatest “Minu karjäär”.