Toitlustusettevõtete TOPis esimesele kohale jõudnud Levieri juhatuse liige Angeelika Kang-Osula sõnul läks ettevõttel eelmine aasta väga edukalt tänu piirangute puudumisele. Samuti oli suveperioodil tunda turistide suurenenud külastatavust, kirjutab uudisteveeb Kaubandus.ee.
Majutusettevõtete TOPis teise ja kolmanda koha haaranud hotellide juhid saavad lõpuks rõõmu tunda, et külastajate arv on ületanud koroonakriisi eelse taseme. Praegu tuleb aga leida lahendusi kulude vähendamiseks ja töötajate meelitamiseks.
Catering-firmadele teevad loomulikult muret hinnatõusud, kuid tööjõupuuduse ja palgasurvega on olukord juba katastroofiline, rääkis Cateringi TOPi võitnud Cuce-Camp OÜ ehk Põhjala Cateringi tegevjuht Jüri Lakspere.
Restorani- ja hotellipidajad ütlevad kui ühest suust: pea kõik riigiasutused, kohalikud omavalitsused ja ministeeriumid, kes oma töötajaid kuhugi sööma viivad, lasevad arveid kirjutada millegi muu kui toidu peale.
Kuidas töötab Tehnopoli tehisarukiirendi, millist tuge idufirmad sealt saavad ja millised ettevõtted on oodatud osalema, sellest räägitakse värskes Äripäeva raadio saates.