Hoolimata ennustustest, mis vana aasta lõpus ja uue alguses kõikvõimalikest infokanalitest peale pressisid ning pingelist 2006. aastat kuulutasid, pakub meelelahutusmaailm üha uusi võimalusi. Valikud vaba aja veetmiseks aina laienevad, mis omakorda tähendab, et "Puhkepäeval" läheb hästi.
Selle nädala uudis on ehk see, et tänasest alustab Sokos Hotel Viru restoran Merineitsi talviste kabareeõhtutega. Grande Cabaret nimetust kandvad õhtud sisaldavad kolmekäigulist täisteenindusega õhtusööki, mille ajal pakutakse vaatamiseks klassikalist prantsuse stiilis revüüprogrammi. Tegu on vaba aja veetmise võimalusega, mis mõnda aega unustuse hõlma vajunud, kuid mille heal tasemel elluäratamine on kindlasti väärt ettevõtmine.
Alates jaanuarikuu kolmandast reedest hakkab Puhkepäevgi teid järjest enam teavitama, sellest, mida põnevat pakuvad Eestimaa restoranid ja teised söögikohad.
Iga kuu kolmandal reedel ilmub neljal leheküljel rubriik "Hea maitse", mis peaks saama teie teejuhiks siis, kui teil plaanis mõnest restoranist, pubist või kohvikust emotsioone koguda. Senisest suuremal pinnal ilmub Puhkepäeva populaarne rubriik "Restotest", millel igal nädalal juures ka parimate söögikohtade TOP 10. Kirjutame etiketist ning seletame lahti toidukultuuriga kaasnevaid keerulisi sõnu ja väljendeid. Juttu tuleb nendest restoranidest, mis lisaks kõrgel tasemel roogadele pakuvad ka meelelahutust, ja nendest kohtadest, mis alles äsja uksed avanud. Samuti ei saa üle ega ümber veinikultuuriga seonduvast. Soovitusi jagavad oma ala parimad spetsialistid.
Spordisõpru peaks rõõmustama see, et jaanuari teisest poolest hakkame andma ka põhjalikumat ülevaadet nädala jooksul toimuvatest spordisündmustest ja sportimisvõimalustest.
Nii et uuel aastal hoogu juurde!
Seotud lood
Riigi loodud IT-majad pakuvad erasektori IT-ettevõtetele järjest rohkem konkurentsi. Võisteldakse tööjõuturul, IT-firmadel on oht muutuda tööjõurendi pakkujateks, selgitavad saatekülalised Äripäeva raadios.