0,3 l vettsidrunpruun suhkur6 cl ameerika viskit0,5 l kannu panna suhkur, lõigata maitse järgi sidrunit, lisada viski ja kuum vesi.
0,3 l tumedat õlut2 cl kohviliköörikaunistamiseks kohvipulbritSoovi korral sidrunit või laimi.Õlu soojendada veevannil või kohvimasina kuuma auruga. Lisada liköör. Teravama maitse soovijad võivad lisada mõne piisa sidruni- või laimimahla. Kaunistuseks ja maitseks puistata peale kohvipulbrit.
hapu õunsidrun1 cl melonilikööri1 cl sidruniviina0,3 l siidritkalvados0,5 l kruusi põhja lõikuda soovi järgi õuna- ja sidrunitükke. Lisada liköör ja viin, peale valada soojendatud siider. Soovi korral võib lisada kalvadost.
0,3 l piimamaitse järgi kakaopulbrit4 cl tumedat rummi või bränditvahukoor
Heinar: Kakaokokteil on kindla peale minek, siin pole selliseid komponente, et midagi võiks viltu minna. Kõrge klaas nõuaks justkui kõrt, aga parem on kuumi jooke mitte kõrrega juua: keeleots tunneb kuuma, aga kõrrega tõmbab joogi otse kurku ja nii võib end põletada.
Autor: ÄP
Seotud lood
Ettevõtte müügihinna kujunemine on keerukas protsess, kus müüja teeb elus sageli ainukordse tehingu ja emotsionaalne faktor võib olla üsna suur. Paraku seda komponenti hinnastamise juures kasutada ei saa, tõdesid PwC Estonia tehingute nõustamise juhtivkonsultandid Allar Karu ja Sass Karemäe.