Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Imre Kose annab teenindajale jootraha 10-15% ulatuses arvest
Eesti staarkoka Imre Kose sõnul on
maksimumi andnud teenindajale jootraha jätmine viisakas. Tema jätab jootrahaks
tavaliselt 10-15% arvest.
Kindlasti arvestab Eesti elegantseim toidumeister Kose jootraha andmise puhul ka õnnestunud tervikut, seda, kuidas on tehtud toit ning mis mulje jättis teenindus. „See on lihtsalt viisakas, inimene on ikkagi andnud oma maksimumi," kommenteeris Kose aripaev.ee päevaküsimust, kas ja kui palju olete jätnud jootraha.
Lindströmi müügitöö eripära seisneb iga tiimiliikme tugevuste ärakasutamises ja arendamises. Just müügiinimeste koolitamine ja vastutuse andmine nende eelistuste põhjal aitab püsivalt leida ja hoida motiveeritud töötajaid, selgub saatest “Minu karjäär”.