Superkokk Imre Kose ei soovita algajatel
ettevõtetele sattuda libedele teele, tema sõnul ei tasu kopeerida juba turul
olemasolevaid restorane.
Kose paneb alles alustavatele toitlustusettevõtetele südamele, et nad ei kopeeriks turulolevaid ettevõtteid, vaid mõtleksid ise midagi originaalset välja.
Samuti rääkis Kose Äripäevale, miks ta loobus palgatööst.
"Üks põhjusi, miks ma olin palgatööst valmis loobuma, oli see, et kui ma teen 14- 15 tunniseid tööpäevi, aga seda panust ei hinnata, siis miks ma peaksin seda tegema. Ma pigem töötan siis oma firma heaks, kui nii kui nii tunde ei loe."
Ka praeguses ametis teeb Kose pikki tööpäevi. "Kuna töö meeldib, siis ma kella ei vaata. Kui asjad on vaja ära teha, siis nad on vaja ära teha. Kui aga ennast väsinuna tunnen, on mul alati võimalus võtta nädalavahetus vabaks ja minna kusaagile akusid laadima, " sõnas Kose.
Seotud lood
Nordic hotellis Forum tehti täna teatavaks
50 Eesti parima restorani nimed. Võitjaks osutus restoran Ö.
Eesti staarkoka Imre Kose sõnul on
maksimumi andnud teenindajale jootraha jätmine viisakas. Tema jätab jootrahaks
tavaliselt 10-15% arvest.
Tippkokk Imre Kose ning tema äripartner
Peeter Tava investeerisid Eesti suurima restorani Mercado sisustusse 25 miljonit
krooni.
Lindströmi müügitöö eripära seisneb iga tiimiliikme tugevuste ärakasutamises ja arendamises. Just müügiinimeste koolitamine ja vastutuse andmine nende eelistuste põhjal aitab püsivalt leida ja hoida motiveeritud töötajaid, selgub saatest “Minu karjäär”.