Valga Lihatööstuse turundusdirektor Riina
Aamisepp leiab, et praeguses turuolukorras viineritsehhi avamine on julge
otsus.
„Päris julge otsus on,“ kommenteeris Aamisepp kuuldes Rakvere Lihatööstuse laienemisplaanidest.
Praeguses kasvavas ja väga tihedas konkurentsis võib Aamisepa hinnangul Rakvere Lihakombinaadil minna raskeks leida turgu oma toodetele.
Rakvere Lihakombinaadi eduks peab Riina Aamisepp eelkõige pikaajalist turul olemist, viimane on ka põhjuseks miks just Rakvere Lihatööstus püsib jätkuvalt liidripositsioonil.
Aamisepa sõnul on Valga Lihatööstuse turuosa mitteametliku statistika järgi umbes 5%. Erinevates tootegruppides on turuosa tema sõnul veidi langenud, kuid lihatööstusel pole plaanis sellega leppida ja käib jätkub pürgimine kõrgemate protsentide poole.
Valga Lihatööstuse plaanid Aamisepa sõnade kohaselt on kasvada stabiilselt turuosa keset tugevat konkurentsi.