Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Laar: jätkan Gruusia veinide propageerimist
Poliitik Mart Laar ütles aripaev.ee
lugejate küsimustele vastates, et Gruusia veinide propageerimist kavatseb ta
kõhklematult jätkata, sõimatagu teda nii palju kui tahes.
Aripaev.ee lugeja küsis Laarilt, et kuidas nende Gruusia veinide toomisega restorani Gloria siis ikkagi oli.
Laar vastas: "Gloria on andnud asjast täiesti piisava seletuse. Gruusia veinide propageerimist kavatsen kõhklematult jätkata, sõimatagu mind nii palju kui tahes".
Maxima Eesti avalike suhete juhi Erkki
Erilaidi sõnul on viimaste päevade valguses hakatud Gruusia veini rohkem ostma,
kuid midagi plahvatuslikku selles pole.
Tallinna vanalinnas asuvast Gloria
veinikeldrist sai veel eile osta Gruusias toodetud vein, mida ei tohi Eestis
müüa, sest vein ei ole kantud alkoholiregistrisse. Veinikeldrit varustas veiniga
ekspeaminister, Gruusia presidenti nõustanud Mart Laar.
Alates Gruusia konflikti algusest ei ole
Läti kaupmehed täheldanud Gruusia toodete nõudluse suurenemist ostjate poolt.
Seevastu aga eestlased näitasid üles omamoodi toetust Gruusiale, ostes neil
päevil rohkem Gruusia tooteid.
Igal aastal saab mitukümmend tuleõnnetust alguse hooletust tuletööst. Kõige sagedamini tuleb seda ette ehitusobjektidel ja töökodades – keevitustööde käigus ei märka inimene enda ümber materjali, mis võib kiirelt süttida. Tuletööde tegemisel on teadmatus suur ja nõudeid eiratakse, kuigi paljudele ettevõtetele on koolitus kohustuslik.