Kuidas Maag Lihatööstus ja Maag Konservitööstus on konkurentsitihedal turul kasvatanud oma turuosa konkurentide arvel, räägib ettevõtete juht Olle Horm Äripäeva konverentsil.
Konkurendid ei loovuta ilma võitluseta grammigi, selgub 17. veebruaril Hormi ettekandest konverentsil
"Ettevõtte kasvul pole piire".
Hormi sõnul on toiduainete turg olemuselt stabiilne, sest inimesed söövad hoolimata majanduse olukorrast ikka sama palju – tühja kõhtu me ei salli. Selleks, et stabiilsel ja ülitiheda konkurentsiga turul kasvada, tuleb kasvatada turuosa. Kuidas ja mis tegevustega kavatseb Maag Lihatööstus oma konkurentidest eristuda ja turuosa juurde võita, sellele Horm konverentsil keskendubki.
Autor: 1185-aripaev
Seotud lood
Eesti ühe suurima eksportööri ABB kauaaegne juht Bo Henriksson räägib 17. veebruaril Äripäeva konverentsil, milline on olnud ABB kasvamise lugu ja millist kasvu tulevikus plaanitakse.
Detsembris Estonian Airi sooduskampaaniaga umbe aetud veebikeskkonna cherry.ee looja Priit Tomp räägib eduteguritest, mis on viinud ettevõtte kiirele kasvule.
Prisma Peremarketi juht Janne Lihavainen räägib Äripäeva peatselt tuleval konverentsil Prisma eduvalemitest Eestis ja soovitab muuhulgas kriisi ajal erinevatesse konsultantidesse skepsisega suhtuda.
Äripäeva peadirektor Igor Rõtov räägib 17. veebruaril Gaselli kongressil oma ettevõtte maailmavallutamise plaanidest.
Turvalisse ja jätkusuutlikku ühiskonda panustav Forus on igapäevaselt abiks paljudele kaubanduskeskustele. Teiste hulgas Viru Keskusele, mis on Eesti külastatuim ostu- ja meelelahutuskeskus. Forus hoolitseb juba enam kui kümme aastat kõikide tehnosüsteemide eest, teeb elektritöid ning hooldust. Lisaks on aidanud LEED-sertifitseerimisel ja üüripindade ümberehitustöödel.