Eesti Toiduainetööstuse Liit kutsub kõiki toidutootjaid üles osalema 19. korda korraldataval Eesti Parima Toiduaine konkursil.
Sel aastal valitakse lisaks iga toidukategooria parimatele ka Põhja-, Lõuna-, Lääne-Eesti ja Virumaa väikeettevõtete parimad uued tooted ning Kokkade ja Meedia Lemmikud.
Ettevõtted on oodatud 2012. aasta uudistooteid konkursile esitama kuni 1. märtsini. Põhja-, Lõuna-, Lääne-Eesti ja Virumaa Väikeettevõtete uudistoodete hindamine toimub 12. märtsil. Üldkonkursi hindamiskomisjonid, mille tegevust juhib sel aastal Tartu Ülikooli arstiteaduskonna meditsiinilise biokeemia professor, meditsiinidoktor Mihkel Zilmer, kogunevad 19. ja 20. märtsil. Eesti Parima Toiduaine konkursivõitjad kuulutatakse välja 23. aprillil.
Toiduliit korraldab konkursi 19. korda. 2012. aastal esitati Eesti Parima Toiduaine konkursile 114 toodet. Mulluse parima toiduaine tiitli sai Rakvere Lihakombinaadi rukkileivakattega ahjukael.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Eesti Toiduainetööstuse Liidu "Eesti parim toiduaine 2011" konkursi võitis Leiburi Saib (AS Leibur).
Tootekonkursi „Eesti Parim Toiduaine 2012” teisel hindamispäeval degusteeriti piima- ja lihatooteid ning valmistoite.
Eesti Toiduainetööstuse Liidu “Eesti parim toiduaine 2010” konkursi võitis Fazeri must seemneleib.
Ettevõtte müügihinna kujunemine on keerukas protsess, kus müüja teeb elus sageli ainukordse tehingu ja emotsionaalne faktor võib olla üsna suur. Paraku seda komponenti hinnastamise juures kasutada ei saa, tõdesid PwC Estonia tehingute nõustamise juhtivkonsultandid Allar Karu ja Sass Karemäe.