Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Seakatk ja salmonelloos: toidutootjate valusad õppetunnid
Eesti Ekspress kirjutas teisipäeval M.V.Wooli kalatööstuse probleemidest listeeriabakteriga. Äripäev uuris kahelt toidutootjalt, kuidas nad on suutnud üle saada tootmist tabanud haiguspuhangust.
OÜ Sanlind omanik Andres Puksov Foto: Arvo Meeks/Lõuna-Eesti Postimees/Scanpix
Andres Puksovi linnukasvatusettevõtet Sanlind OÜ tabas mullu oktoobri alguses salmonellakahtlus, mistõttu tuli hävitada 200 000pealine kanakari. Juba 1994. aastast tegutsenud ettevõte suruti põlvili.
Tarkvaraarendajale Merada on turvalisuse tagamine ühtviisi oluline nii uue tarkvara kirjutamisel kui ka küberrünnaku ohu minimeerimisel oma ettevõttele. Viimase jaoks tehakse koostöös Teliaga regulaarselt turvanõrkuste kontrolli.