Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Oskari Lihatööstus põhjendab listeeriat halva kokkusattumisega
Oskari Lihatööstuse juht Aldo Parik selgitab listeeriabakteri sattumist ahjufileesinki tehnilise rikke ja inimfaktori koosmõjuga.
Selveri tütarfirma Kulinaaria OÜ leidis novembri algul toorainete analüüsimise käigus listeeriabakteri Oskari Lihatööstuse ahjufilee-singist, mida toodeti ainult Kulinaaria OÜ-le. Toode ei jõudnud tarbijateni ning kõik tootmisest võetud proovid olid negatiivsed, teatas Oskari Lihatööstus.
„Kui Ukrainas käib sõda ja USA presidendi Donald Trumpi trikid on kõik ebastabiilsemaks muutnud, siis ei juhtu midagi, kui oma taastuvenergia eesmärgid natukene hiljem saavutame,“ ütles Rohetiigri nõukogu esimees Andres Veske.