Myraka ettevõtlusblogi: viie milli eest vaba aega, palun!
Suure Mi toitlustusäri tänavuse hooaja kalender on koos, retseptid on koos, kaarik on stardi- ja mina laskevalmis, kirjutab Äripäeva toitlustusettevõtjast kolumnist Üllar „Myrakas“ Priks, kes seekordses postituses pajatab ajast, rahast ja elutööst.
“Käib sai ja salat koos!“ Myrakas tööhoos. Foto: Erakogu
Mu lapsepõlveaegsed elamistingimused olid viisakalt väljendudes askeetlikud. Elasime neljakesi ühetoalises korteris, mille laienduseks olid kardinaga pooleks jagatud ühisköök ja otsekukkumisega peldik. Et argipäevadesse pisut glamuuri ja luksust lisada, kaevas isa sapöörilabidaga köögi põranda alla pisikese keldri, mille ema omakorda juba järgmise sügise lõppedes hoidiseid täis vaaritas.
Äripäeva toitlustusettevõtjast kolumnist Üllar „Myrakas“ Priks tuletas vahelduseks meelde ajakirjaniku ametit pidades omandatud intervjueerimisoskused ning usutles oma sõpru, kellega koos ta on osaühingut Suur M jooksutanud. On’s tal uuel hooajal putkas üldse kedagi peale tema enda?
Äripäeva raadio sisuturundussaade on pühendatud väikeettevõtete konverents-messile Südi 2025, kus jagavad kogemuslugusid väikeettevõtjad. Suurfirmade esindajad annavad nõu finantseerimise, energia-, IT-, tervise- ja personaliküsimustes.