Tallinna lauluväljaku kõrval asuvas hotellis Oru Hub on avatud Eesti esimene lihapallibistroo. Vaatamata sellele, et turistid on muutunud harulduseks, leidsin ainsa viite uudse söögikoha kohta soomekeelsest ajalehest.
- Oru Hubi hotell pakub vabakontoreid ja on restorani muutnud bistrooks. Foto: Raul Mee
Koroonapiirangute tõttu on ilmselt kõige raskem vanalinna restoranidel, kes on oma äriplaani turistidele rajanud, ja muidugi ka hotellirestoranidel. MEKK ja Konrad, mõlemad väga hea tasemega, on uksed juba kinni pannud. Oru Hub Hotel pakub oma ruumes vabakontorit – “privaatseid nurgakesi ja hiiresõbralikke laudu”, restoran aga on end ümber kujundanud lihapallibistrooks.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
“Peaksime igapäevaselt kasutatavaid asju paremini hoidma,” räägib saates “Juhtides tulevikku” tehnikaringlust korraldava Green Dice asutaja ja juht Argo Alaniit. “Elektroonikaseadmete tootmine on selline, mida ei lubataks enam Euroopas teha – keskkonnanõuded on meeletud ja me ei taluks näiteks elementide kaevandamist, see on ränk töö.“