Hinnatõusuga hakkama saamiseks on otsustanud kiirelt kasvav kokteilibaaride pidaja Väike Kuuba optimeerida kulusid. "Lõputult ei saa hinda juurde kerida, sest külalistel tekib taluvuse piir," ütles ettevõtte üks omanik Karl Astok.
- Karl Astok avaldas heameelt, et nüüd on Tartus jõe ääres neil kümneks aastaks kindel koht olemas ja saab Väikese Kuuba kokteilibaariga julgelt edasi liikuda. Foto: Margus Ansu/Tartu Postimees/Scanpix
Astok rääkis Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis, et kui tooraine pealt suutsid nad kulusid kärpida viiendiku võrra, siis samuti üritab ettevõte lähtuda targast majandamisest, kasutades ära kõik tellitu.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Rahvusvahelise veebipõhise maaklerfirma Freedom24 analüütikud on välja selgitanud kümme ettevõtet, mille börsile minek (IPO) saab olema alanud aastal finantsmaastiku keskmes. Nende seas on nii tehisintellekti uuendajaid, digitaalse turvalisuse liidreid kui ka kiirmoehiiglasi, lisaks ettevõtteid, mis püüavad positsioneerida ennast mõnedes võtmekategooriates ja meelitada ligi kõige tähelepanelikumaid investoreid.