• OMX Baltic−0,45%271,67
  • OMX Riga−0,16%862,52
  • OMX Tallinn−0,44%1 726,94
  • OMX Vilnius0,28%1 066,75
  • S&P 5001,09%5 930,85
  • DOW 301,18%42 840,26
  • Nasdaq 1,03%19 572,6
  • FTSE 100−0,26%8 084,61
  • Nikkei 225−0,29%38 701,9
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,96
  • GBP/EUR0,00%1,2
  • EUR/RUB0,00%107,41
  • OMX Baltic−0,45%271,67
  • OMX Riga−0,16%862,52
  • OMX Tallinn−0,44%1 726,94
  • OMX Vilnius0,28%1 066,75
  • S&P 5001,09%5 930,85
  • DOW 301,18%42 840,26
  • Nasdaq 1,03%19 572,6
  • FTSE 100−0,26%8 084,61
  • Nikkei 225−0,29%38 701,9
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,96
  • GBP/EUR0,00%1,2
  • EUR/RUB0,00%107,41
  • 31.05.22, 16:00

Tärniga restorani peremees: me ei ürita raha teenida, see on meie katselabor

Äsja ühe Michelini tärni pälvinud NOA Chef's Halli peremehe Martti Siimani sõnul ei ole selle restorani eesmärk kunagi olnud raha teenida, vaid tegemist on kohaga, kus katsetatakse uusi retsepte ja kontseptsioone, mida teistes OKO restoranides ära kasutada, rääkis Siimann saates „Turismitund“.
Restoranipidaja Martti Siimann rääkis, et on tänu maailmatasemel tunnustusele naeratanud viimase nädala jooksul rohkem kui viimase kolme aasta jooksul.
  • Restoranipidaja Martti Siimann rääkis, et on tänu maailmatasemel tunnustusele naeratanud viimase nädala jooksul rohkem kui viimase kolme aasta jooksul. Foto: Andras Kralla
Räägime saates rahvusvahelise Michelini restoranigiidi laienemisest Eestisse. Alustuseks tutvustame tunnustuse tähendust, erinevaid kategooriaid ja tunnustuse saajaid. Seejärel kuulete pikemat intervjuud Michelini tärni pälvinud NOA Chef's Halli peakoka Roman Sidorovi ja OKO restoranide grupi peremehe Martti Siimanniga.

Seotud lood

Uudised
  • 25.05.22, 19:04
Selgusid Eesti Michelini-restoranid
Kolmapäeva õhtul selgusid restoranid, keda Michelini restohindajad pidasid tunnustuse vääriliseks.
Saated
  • 26.05.22, 12:11
Äsja Michelini tärniga pärjatud restorani peakokk: töötasime väga kõvasti
Eile õhtul pälvis restoran 180 kraadi ühe Michelini tärni, restorani peakokk Matthias Diether rääkis, et selle nimel on aastaid vaeva nähtud.
Saated
  • 26.05.22, 12:10
Michelini juht: need tärnid on alles algus
Michelini rahvusvahelise juhi Gwendal Poulleneci sõnul paistab Eesti kulinaariamaailm väga helge ning ta on veendunud, et tulevikus pälvib enamgi restorane tunnustuse.
Uudised
  • 27.05.22, 16:12
Restoomanik Michelini tunnustusest: see võib kaasa tuua ka külastajate arvu vähenemise
Mon Repos' kaasomanik ja peakokk Vladislav Djatšuk peab oma restorani sattumist Michelini punasesse reisijuhti suursündmuseks, kuid restorani töökorraldust ta radikaalselt muuta ei kavatse, kirjutab Delovõje Vedomosti.
  • ST
Sisuturundus
  • 17.12.24, 17:29
Foruse enam kui 10aastane koostöö Viru Keskusega – tehnohooldusest maineka rohesertifikaadini
Turvalisse ja jätkusuutlikku ühiskonda panustav Forus on igapäevaselt abiks paljudele kaubanduskeskustele. Teiste hulgas Viru Keskusele, mis on Eesti külastatuim ostu- ja meelelahutuskeskus. Forus hoolitseb juba enam kui kümme aastat kõikide tehnosüsteemide eest, teeb elektritöid ning hooldust. Lisaks on aidanud LEED-sertifitseerimisel ja üüripindade ümberehitustöödel.

Äripäeva TOPid

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele