Restoraniomanik Michelini tunnustusest: veel ei tea, kuidas see mõjutab
Mon Repos' kaasomanik ja peakokk Vladislav Djatšuk peab oma restorani sattumist Michelini punasesse reisijuhti suursündmuseks, kuid restorani töökorraldust ta radikaalselt muuta ei kavatse, kirjutab Delovõje Vedomosti.
Crul on Tallinna restoranide hulgas väga eriline positsioon. Tipptasemel peakoka käe all on ta aastaid Eesti tippude hulgas püsinud, kümmekonna aasta eest oli ta üks esimesi restorane, kes suutis vanalinna meelitada ka kohalikke.
Rahvamassid, ekstreemsed ilmastikuolud, elektrikatkestus, probleemid tehnikaga, vara lõhkumine, veekogude lähedus ja keelatud esemed – need on vaid mõned näited, millega tuleb arvestada ühe ürituse turvalisuse tagamisel. Iga turvapartner peab kõikvõimalikud stsenaariumid läbi mõtlema, mis võib juhtuda ning mis võib minna valesti. Vahel võib pisieksimus ühe meeldiva koosviibimise hetkega rikkuda.