• OMX Baltic0,26%290,9
  • OMX Riga−0,29%865,55
  • OMX Tallinn0,44%1 830,18
  • OMX Vilnius0,31%1 139,55
  • S&P 5000,72%6 037,88
  • DOW 300,3%44 556,04
  • Nasdaq 1,35%19 654,02
  • FTSE 100−0,15%8 570,77
  • Nikkei 2250,09%38 831,48
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,96
  • GBP/EUR0,00%1,2
  • EUR/RUB0,00%104,66
  • OMX Baltic0,26%290,9
  • OMX Riga−0,29%865,55
  • OMX Tallinn0,44%1 830,18
  • OMX Vilnius0,31%1 139,55
  • S&P 5000,72%6 037,88
  • DOW 300,3%44 556,04
  • Nasdaq 1,35%19 654,02
  • FTSE 100−0,15%8 570,77
  • Nikkei 2250,09%38 831,48
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,96
  • GBP/EUR0,00%1,2
  • EUR/RUB0,00%104,66
  • 12.01.23, 10:14

Michelini tärniga restoranikett tegi läbi aegade parima aasta

"Tänu Michelini tärnidele tuli meie töösse seksikus tagasi," ütles Michelini tärniga pärjatud restoraniketi peremees Martti Siimann Äripäeva hommikuprogrammis.
Martti Siimann, Michelini tärniga pärjatud restoranide omanik.
  • Martti Siimann, Michelini tärniga pärjatud restoranide omanik. Foto: Andras Kralla
Tema sõnul oli mullu nende läbi aega parim aasta. "Kaks eelnevat aastat räägiti, kui mõttetu restoraniäri on ja miks seda üldse teha. Kolmandik tegijaid lahkus sektorist," meenutas OKO restoranide juht ja Siigur restoranide peremees Siimann.

Seotud lood

Saated
  • 08.06.22, 10:41
Michelini teeninduse eriauhinna pälvinud peretütar: "Üritame nõusid mitte väga maha pillata"
Juunikuine pereettevõtlusele pühendatud "Võitjate põlvkonnad" saade on eriti pidulik, sest võib liialdamata öelda, et stuudios on üks maailma edukaim pere.
Uudised
  • 27.05.22, 16:12
Restoomanik Michelini tunnustusest: see võib kaasa tuua ka külastajate arvu vähenemise
Mon Repos' kaasomanik ja peakokk Vladislav Djatšuk peab oma restorani sattumist Michelini punasesse reisijuhti suursündmuseks, kuid restorani töökorraldust ta radikaalselt muuta ei kavatse, kirjutab Delovõje Vedomosti.
Juhtkiri
  • 26.05.22, 15:03
Rehvitootja võimendus aitab Eesti restoraniäri sinna, kuhu ta kuulub – maailma tippu
Sisuturundus või mitte, kuid Michelin andis Eesti restoraniärile kauaoodatud võimenduse ja seda üsnagi riskivabalt, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
  • ST
Sisuturundus
  • 04.02.25, 16:49
Tipptegijad: bürokraatiale tuleb läheneda radikaalselt
Eesti heaolu kasvu takistab vohav bürokraatia, napp ambitsioon ning ohjeldamatult paisunud riigi kulutused – nii arvavad 5. märtsil toimuval majanduskonverentsil “Tuulelohe lend 2025” esinevad tippjuhid ja ettevõtjad.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele