Eile valis Michelin esimesena Baltimaades Eesti restoranid oma tärnide ja äramärkimiste objektiks. Üks maailma edukamaid sisuturundusprojekte, mille algseks eesmärgiks oli panna inimesed autodega sõitma ja rehve kulutama, ongi nüüd lõpuks Eestisse jõunud.
Michelini rahvusvahelise juhi Gwendal Poulleneci sõnul paistab Eesti kulinaariamaailm väga helge ning ta on veendunud, et tulevikus pälvib enamgi restorane tunnustuse.
Transpordisektoris on energiasääst ja keskkonnamõju üha enam fookuses. Surve on järk-järgult sõiduvahendeid välja vahetada keskkonnasõbralikemate vastu, ent üleminekuajal on tarvis alternatiive. Neste lahendus on taastuvtoorainest vedelkütus, mida toodetakse jäätmetest ja jääkidest ning mille kasutamine säästab keskkonda.