Eile valis Michelin esimesena Baltimaades Eesti restoranid oma tärnide ja äramärkimiste objektiks. Üks maailma edukamaid sisuturundusprojekte, mille algseks eesmärgiks oli panna inimesed autodega sõitma ja rehve kulutama, ongi nüüd lõpuks Eestisse jõunud.
Michelini rahvusvahelise juhi Gwendal Poulleneci sõnul paistab Eesti kulinaariamaailm väga helge ning ta on veendunud, et tulevikus pälvib enamgi restorane tunnustuse.
Rahvamassid, ekstreemsed ilmastikuolud, elektrikatkestus, probleemid tehnikaga, vara lõhkumine, veekogude lähedus ja keelatud esemed – need on vaid mõned näited, millega tuleb arvestada ühe ürituse turvalisuse tagamisel. Iga turvapartner peab kõikvõimalikud stsenaariumid läbi mõtlema, mis võib juhtuda ning mis võib minna valesti. Vahel võib pisieksimus ühe meeldiva koosviibimise hetkega rikkuda.