Andrues Vana “Kuidas kokata” ei ole traditsiooniline kokaraamat.
Siin pole retsepte ega ahvatlevaid serveeringuid, põhirõhk on kokkamise tehnoloogiatel.
Kuidas keeta pastat? Mille poolest erineb risoto tegemine tavalisest riisikeetmisest? Ja missuguseid köögitarbeid söögitegemiseks vaja on? See raamat jagab tarkusi, mida vajatakse enne, kui retseptide järgi midagi valmistama hakata.
Saab teada, mis vahe on keetmisel, kupatamisel, aurutamisel ja hautamisel, kuidas erineb praadimine vokkimisest. Õpetatakse ka suitsutuskastis suitsetamist ja lõkkel kalalõõmutamist.
Seotud lood
Muuseumikvaliteediga kunsti on võimalik osta vähem kui poole iPhone’i eest, leiab investor Riivo Anton. “Ma paneks piiri 500 euro peale– sealt on kindlasti võimalik leida häid teoseid, mille järeltulijad saavad pandimajja viia.”