Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Reedeses Äripäeva Puhkepäevas sai Radissoni tipus asuv Lounge 24 maitseküti Heidi Vihma käest maksimumpunkte. Mina toiduni ei jõudnudki - ettekandjapreili soovitas mul lahkuda. Enne tellitud kakao lõpetamist esitas ta mulle ultimaatumi. "Kas soovite veel midagi või toon arve," ütles ta selge lootusega, et lahkudes teeksin ruumi mõnele välisturistile, kes kindlasti annab rohkem jootraha kui üks Eesti ajakirjanik. Valisin arve.
Viimati sain ma samasuguse olematu teeninduskultuuri osaliseks Valli Baaris, nüüd on selle kõrvale panna ka Lounge 24.
Eri põlvkondade ühtseks ja tõhusaks tiimiks sidumine võib olla keerukas, kuid õigesti juhitud meeskondades toovad vanemate kogemused koos nooremate avatud mõtlemisega kokkuvõttes paremaid tulemusi, leitakse saates “Minu karjäär”.