Fazer Eesti ASi juht Riina Aamisepp kinnitas, et Soome pagaritöökodade optimeerimine - mis võib tuua kaasa kuni 40 töötaja koondamise - Eestis aset ei leia.
Fazer Food Group alustas läbirääkimisi, et optimeerida Fazeri pagarikodade töö. Tegevus võib kaasa tuua kuni 40 inimese koondamise, kirjutas Helsingin Sanomat.
Ettevõte kaalub ümber korraldada Lappeenranta ja Oulu pagaritöökojad, et suunata tegevus rohkem Vantaasse ja Lahti.
Fazer Brandsi Soome tegevjuht Tom Lindblad märkis, et pakendatud leiva tarbimine on vähenenud ning kasvanud on kohapeal valmistatud toodangu tarbimine. "Turg on keeruline ja tarbijate käitumises on toimunud muutused," ütles Lindblad.
Fazer Eesti juht Riina Aamisepp kinnitas, et Eestis ja mujal Baltimaades pole plaanis pagaritöökodasid optimeerida. Ka Aamisepp kinnitas, et pakendatud leiva turg näitab pigem väikest langustendentsi. Küpsetuspunktides, kohapeal küpsetatud kohvisaiade, leibade osa kasvab aga tema sõnul suurusjärgus 5-10 protsenti. "Lisanditega, tervislikuma kuvandiga toodetel on kasv suurem kui traditsioonilistel toodetel," märkis ta.
Samas rääkis Aamisepp, et kui kogu tööstust vaadata, siis suur osakaal on siiski pakendatud leival ja saial.
Seotud lood
Osa Fazeri Wienernougati pralineekommidest eemaldatakse müügist, sest need võivad eksituse tõttu sisaldada piima, vahendas Delfi välsimeediat.
Baltimaade pagaritoodete müük näitas mullu jõudsat kasumi tõusu, kuid tiheda konkurentsi ja suure hulga erinevate leiva- ja saiatoodete tõttu pakub tänane olukord Fazerile tõsiseid väljakutseid, teatas ettevõte.
Fazer kutsub tagasi partii Fazer Angry Birds Party Size (300g) maiustusi, mille parim enne tähtaeg on tänavu 7. november.
Kuna ärikinnisvara arendatakse reeglina vaid üürimiseks, on endale A-klassi büroopinna ostmine harvaesinev võimalus, mida edukal ettevõttel tasub väga tõsiselt kaaluda, rõhutab Tallinna südalinnas paikneva
Büroo 31 müügijuht Taavi Reimets ning lisab kogemusele tuginedes, et omanikuna tekib kasu nii kohe kui ka kaugemas tulevikus.