Myraka ettevõtlusblogi: kuulge, minust ongi päriselt ettevõtja saamas!
Tööka augusti järel hakkab Äripäeva kolumnisti Üllar "Myrakas" Priksi toitlustusäri miinusest välja jõudma. Aga festivalid pole vennad. Kaugel sellest…
Ühel augustikuu festivalil trehvas kolumnist-ettevõtja Myrakas (vasakul) lihakuningas Grilli-Volliga, kes korraks enda "kapist" välja astus ning Myraka võileiba sõi. Foto: Erakogu
Jou-jou, ärirahvas! Pommdigipomm! August 2023, mässiv! Myrakas on jälle majas!
Mõnikord peab lapse juurest ära minema. Hinges piinad ja südames mure, siirdus noor toitlustusettevõtja ja Äripäeva kolumnist Üllar "Myrakas" Priks sinise mere ja kõrgete mägede poole ning jättis äri seniks partnerite kätte.
Äripäeva kolumnist Üllar "Myrakas" Priks sai teada, et moodsad urinaalid ei haisegi eriti palju hullemini kui teiste kauplejate telkides kärssav liha, ning nägi hulgaliselt ülespoole suunurkadega matsunud suid.
Rikkad kunded sõid Äripäeva kolumnisti Üllar "Myrakas" Priksi veganvõikusid, nagu homset poleks. Üks neist pidas järjekorras seisnud hordidele haaravaid kiidukõnesidki.
Kuidas töötab Tehnopoli tehisarukiirendi, millist tuge idufirmad sealt saavad ja millised ettevõtted on oodatud osalema, sellest räägitakse värskes Äripäeva raadio saates.