Myraka ettevõtlusblogi: kuulge, minust ongi päriselt ettevõtja saamas!
Tööka augusti järel hakkab Äripäeva kolumnisti Üllar "Myrakas" Priksi toitlustusäri miinusest välja jõudma. Aga festivalid pole vennad. Kaugel sellest…
Ühel augustikuu festivalil trehvas kolumnist-ettevõtja Myrakas (vasakul) lihakuningas Grilli-Volliga, kes korraks enda "kapist" välja astus ning Myraka võileiba sõi. Foto: Erakogu
Jou-jou, ärirahvas! Pommdigipomm! August 2023, mässiv! Myrakas on jälle majas!
Mõnikord peab lapse juurest ära minema. Hinges piinad ja südames mure, siirdus noor toitlustusettevõtja ja Äripäeva kolumnist Üllar "Myrakas" Priks sinise mere ja kõrgete mägede poole ning jättis äri seniks partnerite kätte.
Äripäeva kolumnist Üllar "Myrakas" Priks sai teada, et moodsad urinaalid ei haisegi eriti palju hullemini kui teiste kauplejate telkides kärssav liha, ning nägi hulgaliselt ülespoole suunurkadega matsunud suid.
Rikkad kunded sõid Äripäeva kolumnisti Üllar "Myrakas" Priksi veganvõikusid, nagu homset poleks. Üks neist pidas järjekorras seisnud hordidele haaravaid kiidukõnesidki.
Maailma Kullanõukogu avaldas eelmise aasta lõpus raporti, milles lükati ümber väited, et kulla pikaajaline tootlus on võrreldav inflatsioonitempoga. Uuringust tuleb välja, et kulla hinnatõus on olnud inflatsioonitempost kaks korda kiirem ning kulla hinna peamised mõjutajad on hoopis majanduskasv ning globaalsete aktsia- ja võlakirjaturgude koguväärtus.