• OMX Baltic0,75%290,3
  • OMX Riga0,09%872,51
  • OMX Tallinn0,18%1 822,25
  • OMX Vilnius1,09%1 134,57
  • S&P 5000,53%6 071,17
  • DOW 300,38%44 882,13
  • Nasdaq 0,25%19 681,75
  • FTSE 1001,04%8 646,88
  • Nikkei 2250,25%39 513,97
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,96
  • GBP/EUR0,00%1,19
  • EUR/RUB0,00%102,35
  • OMX Baltic0,75%290,3
  • OMX Riga0,09%872,51
  • OMX Tallinn0,18%1 822,25
  • OMX Vilnius1,09%1 134,57
  • S&P 5000,53%6 071,17
  • DOW 300,38%44 882,13
  • Nasdaq 0,25%19 681,75
  • FTSE 1001,04%8 646,88
  • Nikkei 2250,25%39 513,97
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,96
  • GBP/EUR0,00%1,19
  • EUR/RUB0,00%102,35
  • 23.05.24, 06:00

Toetame restoraniäri vintskeid tegijaid. Hääletame jalgadega!

Häid emotsioone pakkuv külalislahkusettevõtlus püsib ja jääb püsima peaasjalikult tegijate kutsumusel ja entusiasmil, millele sektori puhul tuleb tähelepanu pöörata, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Toetame restoraniäri vintskeid tegijaid. Hääletame jalgadega!
  • Foto: Anti Veermaa
Äripäev tõdeb, et taas värskelt välja jagatud Michelini tunnustused on lisanud Eesti restoranidele nii mainelist kui ainelist väärtust. Oma osa sellest on saanud kogu kohalik horeca, mida maakeeli mõnikord kenasti kõlavalt külalislahkusettevõtluse sektoriks nimetatakse. Ent Michelinist üksi ei piisa, valdkond püsib ja jääb püsima tegijate entusiasmil ning majanduskeskkond võiks just seda hoida ja innustada. Siin on oma roll täita riigil, aga ennekõike tarbija hoiakutel.

Seotud lood

Saated
  • 22.05.24, 08:35
Rohelise tärni saanud restoran: majandusteooria järgi on meil võimatu ettevõtmine
Valgamaa Lüllemäe külas tegutsev restoran Kolm Sõsarat sai esmakordselt Michelini tunnustuse jätkusuutlikkuse eest. Restorani pidavad kolm õde tõdesid, et kuna nende juurde metsade vahele juhuslikult ei satuta, tuleb klientide meelitamiseks vaeva näha.
Uudised
  • 21.05.24, 12:36
Michelin võttis valikusse neli uut Eesti restorani
Värskes Michelini väljaandes on kaks Eesti restorani tärni säilitanud, valikusse on lisandunud aga neli uut söögikohta.
Saated
  • 08.04.24, 11:25
Michelini tunnustusega restorani omanik keeldub hinnatõusust: "Me ei huvitu ainult neist, kel rahakott piiritu"
"Enamik meie kliente ütlevad, et hind võiks olla isegi kõrgem. Kuid ma tajun, et tegelikult ei ole võimalik enam hinda tõsta," rääkis Lahepere Villa perenaine Helen Vihtol saates „Turismitund“.
Uudised
  • 30.08.23, 08:30
Michelini kiituse saanud restoran lõpetas firmamatja käes
Alles läinud aastal Michelin Guide’i inspektoritelt kiita saanud, kuid nüüdseks pankrotis kalarestoran Ruhe liikus firmade matja Raul Pindi kätte.
  • ST
Sisuturundus
  • 30.01.25, 13:13
Pangad, regulatsioonid ja rohepööre: kas Eesti ettevõtted on valmis jätkusuutlikkuse väljakutseteks?
Kliimamuutuste tagajärjel kehtestatud rangemad regulatsioonid seavad ettevõtetele uusi ootusi ja kohustusi, suunates neid looma üha jätkusuutlikumaid ärimudeleid. SEB jätkusuutlikkuse juht Tatjana Vakulenko rõhutab, et pangad ei ole seejuures pelgalt finantseerijad, vaid ka olulised partnerid ja nõustajad, aidates ettevõtetel muuta rohepöördega seotud väljakutseid konkurentsieeliseks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Äripäeva TOPid

Tagasi Äripäeva esilehele