• OMX Baltic−0,78%296,76
  • OMX Riga0,18%882,19
  • OMX Tallinn−0,48%1 893,1
  • OMX Vilnius−0,81%1 149,7
  • S&P 500−1,76%5 849,72
  • DOW 30−1,48%43 191,24
  • Nasdaq −2,64%18 350,19
  • FTSE 1000,7%8 871,31
  • Nikkei 2251,7%37 785,47
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,95
  • GBP/EUR0,00%1,21
  • EUR/RUB0,00%94,09
  • OMX Baltic−0,78%296,76
  • OMX Riga0,18%882,19
  • OMX Tallinn−0,48%1 893,1
  • OMX Vilnius−0,81%1 149,7
  • S&P 500−1,76%5 849,72
  • DOW 30−1,48%43 191,24
  • Nasdaq −2,64%18 350,19
  • FTSE 1000,7%8 871,31
  • Nikkei 2251,7%37 785,47
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,95
  • GBP/EUR0,00%1,21
  • EUR/RUB0,00%94,09
  • 23.05.24, 06:00

Toetame restoraniäri vintskeid tegijaid. Hääletame jalgadega!

Häid emotsioone pakkuv külalislahkusettevõtlus püsib ja jääb püsima peaasjalikult tegijate kutsumusel ja entusiasmil, millele sektori puhul tuleb tähelepanu pöörata, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Toetame restoraniäri vintskeid tegijaid. Hääletame jalgadega!
  • Foto: Anti Veermaa
Äripäev tõdeb, et taas värskelt välja jagatud Michelini tunnustused on lisanud Eesti restoranidele nii mainelist kui ainelist väärtust. Oma osa sellest on saanud kogu kohalik horeca, mida maakeeli mõnikord kenasti kõlavalt külalislahkusettevõtluse sektoriks nimetatakse. Ent Michelinist üksi ei piisa, valdkond püsib ja jääb püsima tegijate entusiasmil ning majanduskeskkond võiks just seda hoida ja innustada. Siin on oma roll täita riigil, aga ennekõike tarbija hoiakutel.

Seotud lood

Saated
  • 22.05.24, 08:35
Rohelise tärni saanud restoran: majandusteooria järgi on meil võimatu ettevõtmine
Valgamaa Lüllemäe külas tegutsev restoran Kolm Sõsarat sai esmakordselt Michelini tunnustuse jätkusuutlikkuse eest. Restorani pidavad kolm õde tõdesid, et kuna nende juurde metsade vahele juhuslikult ei satuta, tuleb klientide meelitamiseks vaeva näha.
Uudised
  • 21.05.24, 12:36
Michelin võttis valikusse neli uut Eesti restorani
Värskes Michelini väljaandes on kaks Eesti restorani tärni säilitanud, valikusse on lisandunud aga neli uut söögikohta.
Saated
  • 08.04.24, 11:25
Michelini tunnustusega restorani omanik keeldub hinnatõusust: "Me ei huvitu ainult neist, kel rahakott piiritu"
"Enamik meie kliente ütlevad, et hind võiks olla isegi kõrgem. Kuid ma tajun, et tegelikult ei ole võimalik enam hinda tõsta," rääkis Lahepere Villa perenaine Helen Vihtol saates „Turismitund“.
Uudised
  • 30.08.23, 08:30
Michelini kiituse saanud restoran lõpetas firmamatja käes
Alles läinud aastal Michelin Guide’i inspektoritelt kiita saanud, kuid nüüdseks pankrotis kalarestoran Ruhe liikus firmade matja Raul Pindi kätte.
  • ST
Sisuturundus
  • 28.02.25, 12:45
Jaanus Vihand: skepsis on hea, kuid jutt maailmalõpust muutust ei too
Hirmutamisega kestlikuks ei innusta
Ehkki entusiasm on suurte muutuste elluviimisel hädavajalik, siis hurraa-optimismi, hirmutamise ja maailmalõpu kuulutamisega majandust kestlikumale teele ei innusta, selgitab A. Le Coqi juht Jaanus Vihand.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele