Värskes Michelini väljaandes on kaks Eesti restorani tärni säilitanud, valikusse on lisandunud aga neli uut söögikohta.
- 180° by Matthias Diether säilitas kaks Michelini tärni. Foto: dpa/Scanpix
Neist tõi Michelini restoranigiidide rahvusvaheline direktor Gwendal Poullennec teates erilise paigana välja Valgamaal Lüllemäel tegutseva Kolm Sõsarat, mis pälvis rohelise tärni tipptasemel jätkusuutliku gastronoomia eest. „Kolm Sõsarat rikastab restoranigiidi valikut tänu oma austusväärsetele põhimõtetele ja kirglikele omanikele, kellest kiirgab soojust ja pühendumust.“
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Alles läinud aastal Michelin Guide’i inspektoritelt kiita saanud, kuid nüüdseks pankrotis kalarestoran Ruhe liikus firmade matja Raul Pindi kätte.
Restoran 180° by Matthias Diether pälvib esimese Eesti restoranina kaks Michelini tärni, Tõnis Siiguri juhitav NOA Chef’s Hall sai hinnanguks teist korda ühe tärni.
Töötukassa peale mõeldakse enamasti siis, kui räägitakse töötusest, koondamistest, maksude tõstmisest või koolitustest. Vähem tuleb jutuks aga tööturuasutuse tase ja võrdlus teistega, eelkõige muidugi naabritega.