180° by Matthias Diether säilitas kaks Michelini tärni. Foto: dpa/Scanpix
Neist tõi Michelini restoranigiidide rahvusvaheline direktor Gwendal Poullennec teates erilise paigana välja Valgamaal Lüllemäel tegutseva Kolm Sõsarat, mis pälvis rohelise tärni tipptasemel jätkusuutliku gastronoomia eest. „Kolm Sõsarat rikastab restoranigiidi valikut tänu oma austusväärsetele põhimõtetele ja kirglikele omanikele, kellest kiirgab soojust ja pühendumust.“
Restoran 180° by Matthias Diether pälvib esimese Eesti restoranina kaks Michelini tärni, Tõnis Siiguri juhitav NOA Chef’s Hall sai hinnanguks teist korda ühe tärni.
Baltikumi juhtiva energiaettevõttena paistab Ignitis Group silma nii oma tugeva kasvuloo, portfelli mitmekesisuse kui tugeva dividendipoliitikaga. Vilniuse börsil noteeritud ettevõte on suutnud IPOst alates kahekordistada oma kohandatud EBITDAt ja viiekordistada oma taastuvenergia portfelli, tagades seejuures atraktiivse dividenditootluse. Ignitis Groupi investorsuhete juht Aine Riffel-Grinkevičienė jagab, mis on ettevõtte senise eduloo taga ning mida võiksid investorid oodata lähiaastatel.