180° by Matthias Diether säilitas kaks Michelini tärni. Foto: dpa/Scanpix
Neist tõi Michelini restoranigiidide rahvusvaheline direktor Gwendal Poullennec teates erilise paigana välja Valgamaal Lüllemäel tegutseva Kolm Sõsarat, mis pälvis rohelise tärni tipptasemel jätkusuutliku gastronoomia eest. „Kolm Sõsarat rikastab restoranigiidi valikut tänu oma austusväärsetele põhimõtetele ja kirglikele omanikele, kellest kiirgab soojust ja pühendumust.“
Restoran 180° by Matthias Diether pälvib esimese Eesti restoranina kaks Michelini tärni, Tõnis Siiguri juhitav NOA Chef’s Hall sai hinnanguks teist korda ühe tärni.
Muuseumikvaliteediga kunsti on võimalik osta vähem kui poole iPhone’i eest, leiab investor Riivo Anton. “Ma paneks piiri 500 euro peale– sealt on kindlasti võimalik leida häid teoseid, mille järeltulijad saavad pandimajja viia.”