Harjumatult magusa maitsega, väga erinev kõikidest tavapärastest juustudest. Tehtud lehma- ja kitsepiimast. Pruuni värvi rasvane juust (rasvasus 29%), traditsiooniline Norra toode aastast 1860. Laagerdub vähemalt 6 kuud. Süüakse õhukeste viiludega röstsaial, mõnedel kinnitustel sobib juustuga koos saiale ka maasikamoosi panna. Kasutatakse ka metsloomaliha kastmetes.
Maitse on väga eriline, magus. Lõhnab karamelli järgi ja kleepub nagu iiriskomm. Magus maitse tuleb juustule sellest, et piima kuumutatakse niipalju, et piimasuhkur hakkab karamelliseeruma.
Seotud lood
Turvalisse ja jätkusuutlikku ühiskonda panustav Forus on igapäevaselt abiks paljudele kaubanduskeskustele. Teiste hulgas Viru Keskusele, mis on Eesti külastatuim ostu- ja meelelahutuskeskus. Forus hoolitseb juba enam kui kümme aastat kõikide tehnosüsteemide eest, teeb elektritöid ning hooldust. Lisaks on aidanud LEED-sertifitseerimisel ja üüripindade ümberehitustöödel.