“Nii võiks taimetoitlaseks hakata." Ürituste toidulaual pole veiselihal kohta
Kuigi üritustel käiakse eelkõige programmi ja esinejate pärast, mängib hea toit õnnestumises rolli. Suurürituste laualt leiab üha rohkem taimset, kuid lihast pole külalised valmis veel täielikult loobuma.
Toitumisnõustaja-tervisejuht, TalTechi doktorant-nooremteadur Eliis Salm ning üritusturundusagentuuri Jolos jätkusuutlikkuse juht Katre Kahre jagavad kogemuse ja teadmiste pealt, kuidas innustada inimesi tervislikumalt toituma. Foto: Karmen Laur
"Kuulsin oma sõbrannalt, kes on taimetoitlane, kogemusi kahelt ürituselt. Ühel aeti kõik taimetoitlased ühte lauda istuma, nad ei saanud istuda oma inimestega. Teisel üritusel ei olnud taimetoitlastele mitte midagi peale ahjukartuli," rääkis “Rohepöörde praktikute” saates üritusturundusagentuuri Jolos jätkusuutlikkuse juht Katre Kahre.
Paljud Eesti kaupmehed maksavad kättejääva toidukauba hävitamisele pigem peale kui selle maha müüvad, kirjutab “parim enne” kaupade poe Sumena asutaja Oliver Sebastian Lamp.
Keilas asuva tehase juures on tunda kange kakaolõhn. Novembrikuine šokolaadikarva pori teeb ideaalse temaatilise sissejuhatuse. Asjatundmatu silm võib mahalaadimisest pudenenud kakaoube pidada tühisteks kivikesteks.
IT-ettevõtete käekäigust rääkivas saates tuleb Nortali Eesti juhi ja ITLi presidendi Ats Albre ning IIZI finantsriskide valdkonna spetsialisti Helen Evertiga täpsemalt jutuks IT-ettevõtlusega seonduv ökosüsteem Eestis ja mujal.