• OMX Baltic0,12%263
  • OMX Riga−0,36%877,57
  • OMX Tallinn0,16%1 695,25
  • OMX Vilnius0,12%1 003,56
  • S&P 5001,7%5 713,64
  • DOW 301,26%42 025,19
  • Nasdaq 2,51%18 013,98
  • FTSE 1000,91%8 328,72
  • Nikkei 2251,93%37 873,9
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,9
  • GBP/EUR0,00%1,19
  • EUR/RUB0,00%102,86
  • OMX Baltic0,12%263
  • OMX Riga−0,36%877,57
  • OMX Tallinn0,16%1 695,25
  • OMX Vilnius0,12%1 003,56
  • S&P 5001,7%5 713,64
  • DOW 301,26%42 025,19
  • Nasdaq 2,51%18 013,98
  • FTSE 1000,91%8 328,72
  • Nikkei 2251,93%37 873,9
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,9
  • GBP/EUR0,00%1,19
  • EUR/RUB0,00%102,86
  • 10.08.24, 18:00

„Kahe tunniga sõid Lasnas kõik austrid ära!“ ehk kuidas kriisi ajal magalarajoonis restorani majandada

“Praegu on trend eelarvesõbralikumate asjade populaarsuse poole,” märgib Lasnamäel restoraniäris tegutsev Maksim Apalkov. Ta usub, et nende Hügge on täitsa Michelini mainimist väärt, selleks peaks ta ainult kuskil mere ääres asuma.
Lasnamäe restorane Hügge ja Ciao Ragazzi vedavate Maksim Apalkovi ja Darja Asmer-Porulevsi sõnul on nende kõrghooaeg sügisel ja kevadel, vanalinna restoranidel on aga täpselt vastupidi.
“Mida vähem siin lahedaid restorane on, seda parem meie jaoks,” ütleb naerdes Lasnamäe restoraniolukorra kohta Foodie Restoran OÜ juht Maksim Apalkov. Tema arvates tegelikult ruumi muidugi on. “Ma olen kindel, et paljud teistes piirkondades töötavad restoranipidajad püüavad nüüd siin sobivat pinda leida.”

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele