Atria Baltic koondab lihatoodete töötlemise
Vastse-Kuustest ümber Valga ja Ahja tehastesse, muudatuste tulemusel
kaotab selle aasta jooksul töö sada inimest.
Atria Baltic viib olemasolevate lihatoodete töötlemise Vastse-Kuustest ümber Valga ja Ahja tehastesse ning jätkab pärast seadmete ümberkorraldust sügisel Vastse-Kuustes uute tootegruppide tootmist, teatas firma.
Muudatuste tulemusel kaotab käesoleva aasta jooksul töö sada inimest ning ümberkorraldustega loodab Atria aastas säästa kokku ligi 22 miljonit krooni.
Atria Eesti juhataja Kaido Kaare sõnul suurendab muudatus tegevuste efektiivsust ja loob tänases majandusolukorras paremad võimalused kasumlikuks kasvuks. "Pärast ümberkorraldusi on võimalik rakendada efektiivsemat tootlikust kõikides tehastes, täiustades samal ajal töötlemisprotsesside kvaliteeti," märkis Kaare.
Tema sõnul tuleb firma sügisel turule uute tootegruppidega. "Nende tootmiseks kohandame Vastse-Kuuste lihatsehhi eelseisva kevade ja suve jooksul sobivaks," lausus Kaare.
"Vastse-Kuuste kaubamärk "VK" on klientide seas kõrgelt hinnatud ning see jääb Wõro ning Maks Mooritsa kõrval kindlalt alles," lisas ta.
Ümberkorraldused Vastse-Kuustes algasid 2008. aasta novembris, mil Atria viis sealse tapatsehhi ja lihalõikuse üle Valgasse. Atria soetas Vastse-Kuuste ja Wõro lihatööstused möödunud aasta suvel.
Atria, Maks Moorits, Wõro ja VK kaubamärke esindav Atria Baltic on suuruselt teine lihatööstus Eestis.
Seotud lood

Kuula ka podcasti rahvusvahelisest õppest